About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 29. mai 2010

Marie og Caroline

I forgårs var Marie og jeg en tur på moa, etter ungene var henta etter nok en skoledag.
Det var koslig å kunne ta seg en tur uten skrikende jenter, som maser om det ene og det andre. Ask Emilian var jo så klart med, men han satt/sov jo godt i bilstolen sin.
Mamma Caroline fikk jo kjøpt noe småtterier til de to små søte barna sine. Tuva fikk shorts og Ask Emilian fikk seg sko, cap, shorts/t-skjorte og en trøye. Alt handlet på SALG. (Ikke capen og skoa btw)


Etter en times shopping og vindusshopping satt vi oss ned og tok en kaffi og et stykke kake.  Jeg kjøpte ei RØD kake, som forsåvidt var god, men mektig kvalmende!


I går kveld var vi noe sporty, og tok en rask fjelltur. Det var tungt for kondisen, og det skal sies at vi ikke gikk helt til topps, men utsikten var ikke noe å utsette på i allefall.


Koselig tur, som absolutt skal gjentas!!!Så må jeg jo selvfølgelig skryte litt av barna mine...
 Kan ikke la være å smile, når man våkner til dette ansiktet...

 Ask greier å holde leker selv, men kaster de fort når mamma kommer med kameraet!

Flink hjelper på kjøkkenet. Vi skal lage kaffi...


OGSÅ TENK PÅ DET DA!!!
Den lille jenta mi skal begynne på skolen!
Føles ikke lenge siden hun var liten hun også...

Jeg er en litt sliten, men LYKKELIG mamma..

1 om dette...:

Liv sa...

To skjønne gullunger,Glad idere <3

Populære innlegg