About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 6. mai 2010

Time is short, and flies fast

 
Tiden raser avgårde. I dag er Ask 11 uker! Tenk at det har gått så lang tid siden han kom ut av mammas mage. Han er jo helt vidunderlig. Prater og smiler mye. En skikkelig gladgutt! Stor er han også blitt (Kanskje ikke sånn gjennomsnittlig, men han har da vokst ut av mange klær allerede) Merker at det er en skikkelig god gutt, og vi satser på han blir like snill som han til nå viser seg. 

 

Han har begynt å oppdage hendene sine, med munnen i allefall, og blir sur når han ikke treffer hånda i munnen. Lekene blir mer og mer interessante for hver dag som går, og vi merker at han allerede har fått sine favoritter. -En grønn flyvende sak, som sikkert skal forestille en bie, (men mamma vil kalle det en frosk pga grønnfargen) og en Tukan fugel, som hører med leketeppet hans. Så har han jo bamsekluten sin, som mamma prakker på han til en hver leggetid.. :p


Smilet og praten er aldri langt unna når han er våken, og han elsker å være sosial. Storesøster får han stort sett til å le, pappa er utrolig spennende å følge med på, hvor enn han går og mamma er stort sett melkeku. (Men fryktelig gøyal noen ganger, med sine botiboti lyder.. :p) Han er virkelig en STOR sjarmør! 

Mommy loves you!
    

0 om dette...:

Populære innlegg