About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 23. mai 2010

Tummytub

Tom og jeg snakka om hvor stor Ask Emilian har blitt for den badebaljen han bruker nå. Han sparker borti kantene, og smiler fra øre til øre, badegleden er fullstendig til stede.
Vi må finne på noe annet...

Da Tuva var liten kjøpte jeg en såkalt "Tummytub", og Tuva storkoste seg nedi den bøtta. Kompisen måtte til og med få prøve!

 (Dårlig bilde, grunnet dårlig kamera, 
men jenta likte seg godt nedi der)

Denne bøtta skal være veldig god å bruke på babyer (og kan egentlig brukes fra de er nyfødt, men undertegnede syns babyen er litt liten da..) og frem til de evt kan sitte selv. Bøtta gjør at barnet føler seg trygg, som ordet sier, fortsatt like trygg som i mammas mage, samt at den hjelper mot blant annet kolikk.

Kan vel kanskje bare kopiere det de har skrevet på sida si...

TummyTub® den originale et barnebad med en utforming som gir barnet følelsen av omslutning og trygghet. Den beste bademetode du kan tilby barnet i det første leveår. TummyTub® kan benyttes fra første dag. Den orginale TummyTub® benyttes ved stadig flere nyfødtenheter og barna stortrives i TummyTub® . Bruk av TummyTub® gir mange tilleggsfordeler. TummyTub® demper fødselsstress, roer ned barnet , lindre luftplager ved at barnet blir avspendt slik at luften "går". I tillegg vil et avspendt barn har lettere for å sovne, det tar lettere til seg næring. Barna elsker TummyTub® TummyTub Stool ®  Har tre funksjoner i et og samme produkt. Stolen har høyderegulering og oppbevaringsrom . Den kan benyttes som skammel, barnestol eller som stativ til TummyTub® . Skal du benytte den som stativ til TummyTub®  benytter du Cupen som følger med i settet , ta av lokket på stolen og bytt til TummyTub Cup` en.Du kan også gå inn å sjekke ut litt selv, på DENNE siden.
Anbefales på det høyeste!!!

2 om dette...:

Monica sa...

SV: Ja d e dyrt å få et sånt avtrykk:/ d e d som e så teit.. men d får iallfall bli dinna gangen, åsso får vi vurdere om neste også skal få likedan. Men vi tek oss råa til d, veit vi kjem til å angre viss ikkje. Så får litt av feriepengane gå til d istadenfor kleshopping til ho mor:P

Genial bøtte, såg på den for etpar daga siden faktisk. Greit å lese di erfaring, for eg har vurdert d. Nett kjøpt ny badebalje til Noah da, men e nok ikkje mange mnd den kan brukes nei. Så spørs om vi skal prøve ei sånn bøtte vi og?:)

liba3011 sa...

Søte Tuvagullet :)

Populære innlegg