About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 7. mai 2010

Trilletur i sola

Det har vært to sinnsykt flotte dager, og jeg har benytta meg fullt ut, og gått lange turer rundt om her i strøket.
I går var det en smule grått, men været var alikevel lett, så Fride og jeg trilla kidsa rundt Vågneset. Det er ufattelig vakkert der, men må nok innrømme at det ble vel mye prat til å sjekke utsikten. Turen varte i allefall en stund, og jeg kjente det godt i kroppen når jeg entret hjemmet.

Deilig å kjenne at man har bevegd seg litt!

I dag møttes vi igjen, for en ny tur, og i dag gikk turen opp på en gård, hvor der var mange villsauer. Skjønne lam, mest i fargen sort med hvite flekker. En av de kunne godt ha blitt forvekslet med en dalmantiner. Med oss hadde vi brødskalker som vi fikk på butikken, og du kan tro det var kø for å få seg en beta.

 Sauer er fine dyr!

Vi avslutta turen med å hente Tuva i barnehagen, og hun trilla stolt hjemover.

Vel hjemme var det bare å kaste seg i dusjen, pakke på seg klær og dra til Moa for å treffe svigers for litt mat, og det var som vanlig kjempekos.

Nå er ungene i seng, den ene sover, mens den andre renner i gangene...
Ask gav meg et strålende smil i et ellers så trøtt ansikt før han lukket gluggene. Nå drømmer han forhåpentligvis mange fine drømmer.
Han ler i allefall ofte i søvne <3

Hva har du brukt denne vakre dagen til?

0 om dette...:

Populære innlegg