About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 29. mai 2010

Mist Design

Har vel ikke nevnt at jeg har fått meg butikk på Epla. Jeg har foreløpig bare to bilder til salgs, men regner med at det kommer mer fortløpende, etterhvert som jeg blir ferdig med det jeg holder på med. Har kommet halvveis på et baby-prosjekt (teppe+kanin), og jeg må si det blir veldig bra.


To bilder er også på kreasjons stadiet -Bare detaljer igjen. Så blir det vel å prøve seg på noen tepper til, og ikke minst gjøre ferdig gonken som jeg begynte på for lenge siden.
Det er ikke lett å ha hodet fullt av ideer!
Og med alt for få timer i døgnet, er det ikke rart at TTT-Ting Tar Tid.

Invitasjonene til navnefesten er på vei ut også, så om noen dager skal dere få se resultatet. Ble egentlig fornøyd, men kunne alltids ha putta på mer stash... Nå er de uansett ferdige. :p

Var å kjøpte meg permer til å begynne å scrappe i også... Har aldri vært noe særlig flink på det ,føler jeg selv, men tenkte å ha de liggende i tilfelle jeg føler for å lage noe av vår lille familie <3

Kreativiteten vil ingen ende ta....

0 om dette...:

Populære innlegg