About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 5. mai 2010

Onsdags dag-trilletur!

Leserne har talt... Det heter ØREtelefoner.. Mange vil vel si seg uenig å kalle det hørelurer, hodetelefoner ect ect... men nå ble det engang sånn.


I dag er det jammen pent vær også... Ganske etterlengtet fint vær! Snø i Mai er ikke ønskelig for noen... Skal benytte dagen til å trille en tur, sammen med Tinamor. Det blir koselig. Føles ut som det er lenge siden jeg har tatt praten med henne. Lenge siden jeg har trilla generellt.


Jojo, må vel hive meg rundt, så Tina slipper å vente på meg.


Nå til NY MENINGSMÅLING!!!


Sier du ET eller EI jordbær?


Peace out!

1 om dette...:

Monica sa...

SV: Men d må no vel vere en grunn til at eg e så søt, og d e vel fordi eg spise så masse søtt d da;) berre å kjøre på me meir søtsake, kan aldri bli for søt! Spise du og masse søtt eller? Søthunger for tida? Søta! :)

Kjekt me meiningsmåling forresten! D lika vi.

Populære innlegg