About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 15. mai 2010

Dagene som gikk...

Det har vært tre flotte dager, jeg har virkelig nytt dem! Jeg føler selv at jeg har dratt nytte av de på best mulig måte...
På torsdag var vi som jeg skreiv på fjelltur, men det ble ikke helt sånn som planlagt. Vi rusla et godt stykke opp mot toppen, tok ei pause på ei flott utsikt, også førte veien videre hjemover, tydligvis. Barna ville jo selvfølgelig leke seg litt ogdå før vi dro ned igjen. Det var en koslig tur, selv om jeg kunne tenkt meg at vi gikk helt opp. Marie var helt enig, og det førte til at vi avtalte en tur, bare vi to, uten barn, i morgen Søndag. Gleder meg! Håper bare det går i boks, og at Marie ikke er alt for shabby form, hun er i bryllup i dag, skjønner dere. 
 NATALIE OG TUVA LEKER I TROLLSKOGEN

I går var Tuva og jeg på moa for å handle bursdagsgave til ei barnehage-venninne. Der møtte vi masse kjentfolk, og tok mamma og co, og Elisabeth, med oss hjem.
Elisabeth ble til langt på natt, og vi fikk snakket om mye -løst og fast, fortid og fremtid. 
Vi har ikke treft hverandre på en stund, så vi hadde mye å prate om, må du skjønne. 
Etter munndiarè til de grader og flere kanner kaffi tok vi farvel ca. klokken ett på natta.

I dag rakk jeg å vaske begge badene før klokka var blitt tolv. Jeg tok med meg vogna og fulgte Tuva til selskap, for så å dra ned på cafèen, hvor Fride satt å venta på meg. Like trivelig som alltid!
Vel hjemme hadde jeg rukket å hente Tuva (i bil denne gangen, skal ikke røle på meg noe...) handla på butikken og begynt på middag, OG vaska kjøkken- og stuegulv. Litt stolt av meg selv.. Kjedelig lørdagsmiddag kanskje, men vi spiste i allefall fiskegrateng. Hjemmelaget sådan, og det er jo ganske nam. 
Tom har laget kanelsnurrer i dag, som alt annet han lager var de himmelsk gode! Han er virkelig et naturtalent på kjøkkenet... KJÆRLEIK Han har rett og slett funnet en hobby han er god i!
BRØD SOM TOM BAKA FORLEDEN, 
DE BESTE HJEMMEBAKTE JEG HAR SMAKT

Ask Emilian har rukket å bli tre måneder nå. Tiden går fort, og gutten lærer mer og mer for hver dag. Det er så hærlig å kunne følge utviklingen hans, elsker han så utrolig høyt!
 
ASK EMILIAN ER EN SOSIAL KAR,
OG FØLGER IVRIG MED 
 
OG HAN LURER NOK PÅ HVA DET ER MAMMA STIKKER
OPP I ANSIKTET HANS I TIDE OG UTIDE 

Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden sammen med min kjære, og kose meg.
Slenger med noen bilder fra dagene som gikk...

Ha en flott lørdag alle sammen! 

0 om dette...:

Populære innlegg