About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 26. mai 2010

Gårsdagen og dagen i dag...


Fy så dagene renner avgårde. Glemmer jo helt å blogge også jo!
Dagene som har vært, har vært en opptur, og det har jo faktisk hendt noe...

I GÅR var jeg og trilla sammen med Vibeke og Benjamin. Det var forsåvidt en koselig tur, hadde det ikke øst ned med regn på vei hjemover, hadde den vært fabelaktig!
Dagen begynte med regn, men været lettnet, og lille meg trodde at faren var over, og kledde meg i tynn genser og collegejakke. Himmelen var jo egentlig veldig blå og fin. Møtte V. litt nedi her, og vi bestemte oss for at vi skulle jo gå en bra runde, når vi endelig hadde klart å treffes for å trille sammen. Vi rusla gjennom gatene, og sola varmet, men i det vi kom til det stykket hvor vi skulle vende snuten hjem, så grånet det over med mørke skyer, og vi gikk MOT regnværet. Vi skiltes der vi møttes, og vel hjemme så jeg ut som ei drukna katte.

Vel hjemme fikk jeg besøk av Fride og MJ. Det var som alltid koslig, munnen gikk i ett, og som vanlig ingen  pinlige tausheter. Fint å ha noen en kan snakke med i blant, om andre ting enn sminke og hår.

Tom var ikke hjemme, så jeg måtte belage meg på å trille å hente Tuva i barnehagen også, til tross for det ustabile været, men turen gikk fint. Kom til barnehagen, hvor alle barna skulle ta en titt nedi vogna, å se den om-snakka lillebroren. Skjønne barn altså... <3
Tuva ble med uten for mye tull, og sammen ruslet vi en tur ned i sentrum, hvor vi kjøpte noen pynte hjerter jeg så en annen dag.
De skal nok gjør seg fine, et passende sted på navnefesten.

Tuva og jeg tok oss en kjapp shoppingrunde, i Vika, og jeg handla inn materialer for å sy vognposer. Blir gøy! Ordnet også noen småting jeg manglet for å finpusse invitasjoner og bordkort, og siden jeg allerede var i hobbybutikken, fikk jeg lyst å lage armbånd.
Så mange perler og pynt!!! Falt jo selvfølgelig for fristelsen, så det ble bånd og noen sølvgrå hjerter.
I DAG var Tuva hjemme fra barnehagen. Hun var på skole i dag, for å hilse på faddere og andre som skal begynne i klassen hennes til høsten. Vi foreldrene var der en liten stund i begynnelsen, før vi ble sendt hjem for et par timer. Det var mange spente ansikter vi forlot, men jeg tror de hadde det kjempegøy!
I mens satt jeg og ei anna mor hjemme hos meg og pimpa kaffi og diskuterte ferie.

Sommerferien er planlagt og reservert! Deilig å slippe å tenke på noe, og bare suse dit man skal ute å tenke på ikke å ha plass å bo... Så i år blir det øy-ferie, Hunderfoss-ferie og Liseberg-tur. Da må man vel si seg fornøyd, og håpe på at det blir en fornøyelse for alle parter.

Klokka to var det på tide å hente kidsa på skolen, og Tuva var så heldig å få besøke Natalie. Der var hun til det var leggetid, og nå ligger hun forhåpentligvis og sover.

Lillebror har imponert i dag også. Han tok og holdt en leke bevisst, artig å se hvordan han utvikler seg! <3 Begynner å ble mer pratsom også. Du skulle bare visst hvor mye han har å fortelle enkelte ganger. Gullgutten!<3

Jojo, må vel legge inn bilde av armbåndet jeg ordna i sted... Ble egentlig fornøyd. Tror jeg skal prøve meg litt frem, og få til mange flotte bånd, med enda flottere perler!
Hva byr du?


Sorry dårlige bilder i dag,  alt kommer fra mobil denne gangen, men man overlever sikkert det også!

1 om dette...:

Monica sa...

Typisk med sånne regnskura som kjem her og syns eg. Standard at eg går ut døra i god tru om at det ikkje blir regn, og 400m lenger nedi bakken begynne d å drople. Blitt flink å vere føre var, tar med paraply! Ustabile vestlandet:P
Ja tenk at du har skulejente! Oy så spennande for dokke begge:) og da va vel kaffipimper nr 2 Marien kan eg rekne meg fram til? Søta, der ho held Ask:) Lyse bebisjuk ut auga på ho. hihi:)
Søtt armbånd du laga.

Populære innlegg