About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 10. mai 2010

Gaver til Linn...

Da har jeg bestillt stoff og div.andre ting som jeg trenger til å lage en gave til min kjære svigersøster. Gleder meg til å begynne på den! Har skikkelig troa på dette (som alt annet) Og jeg kommer til å lage en nummer to, som godt kan kjøpes. Hva det blir, får dere vente å se!
Fargene som er i pakken er lys rosa, rosa, grønn og turkis... Kanskje Linn ønsker seg noe annet også?! Tror nok hun vet hva jeg tenker på!

1 om dette...:

Linn sa...

oooooh:):):) vettø ka e ska i dag klokka ti?? på ultralyd:):):) bestillte på mr og fikk i dag:):) hurra.. har den 5 barnesykdom i bhg vi:( så derfor ska e også innom legen og ta blodprøve å sjekke om e har antistoff.. e no nåkke heile tida.. meeeen kryss fingrane for at alt e bra klokka tiii:):)

Populære innlegg