About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 23. mai 2010

Fingerkløe

Helga har ikke akkurat brilljert med strålende vær, så den har stort sett gått med på å rydde og sortere litt rundt om i huset. Har et utall kasser med hobby artikkler, som jeg godt kunne tenkt meg å fått noe utav. Har så mange ideer at jeg aner ikke hvor jeg skal begynne.

Gleder meg STORT til stoffet jeg bestillte kommer. Blir gøy å sy litt fremover. Det er jo en del som står på planen der. Skal sy krypeteppe med tilhørende bamse, sy ferdig et skjørt jeg begynte på for flere år siden og ikke minst sy kjole til Tuva, som hun forhåpentligvis skal bruke på familiebildet vårt!

Ser for meg at det kan bli noen stilige bilder, alle stashet opp i svarte, flotte klær, i litt gammel type bilder. Jeg har også kjøpt en hatt, som Tuva skal ha på seg. LOVE IT!


Kjolen jeg skal sy blir i sort bomull, blonder og fløyel. Kanskje jeg lager en for salg også, om jeg får den til. Da gjerne i andre farger.

Kanskje jeg skal ta til å klippe ut noen mønster, å dille litt, hehe...
Fingrene trenger å ta til med noe...

Hvordan har helga di vært?

1 om dette...:

Monica sa...

Stilig hatt da:) håpe du laga innlegg om det du laga, har innmari lyst å sjå. He trua på dej;) Viss d blir like bra som maleria dine, da kan d bli meeget nice!

Populære innlegg