About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 3. mai 2010

This weekend I`ve...

Helga har gått superfort, denne gangen. Fredagen gikk med til rydding og selskap, lørdagen fikk vi som sagt besøk av svigermor og -søster. Det var som vanlig kjempekos. Tom laga middag -kjøttkaker med tilbehør. Han er en kjempegod kokk, og du må tro alle gikk mette fra bordet. Ellers gikk dagen stort sett med i kos for store og små.  Og slarv da selvfølgelig...

Vi har strammet tøylene på lillemor, de siste dagene. Ikke noe media uten at det er fortjent. Barn har uansett ikke godt av alt for mye mediainntrykk. 1-2 timer for dagen, for god oppførsel er vel egentlig mer enn nok.
Det har faktisk vært veldig deilig med stillhet i huset også. Tom og jeg ser jo knapt på TV selv, men Tuva har temmet kjedsomheten sin med TV. Ikke bra i det hele tatt! Nå fremover får vi jo mer tid til å leke sammen, når hun ikke boltrer seg fast i kjellerstua.

I går var vi hos svigermor og fikk middag. Lasagne med hvitløksbrød og salat. Mmmm... Snadder! Ble mye kos og prat der også, som det alltid blir i det selskapet. Kom oss hjem akkurat i leggetid for de små, og fikk nyte en fin kveld sammen med kjæresten min.

Ask med den kuleste bodyen ever. 
(som han har fått av onkel Thomas.)

Livet er virkelig ufattelig herlig! Nyter hvert minutt sammen med min skjønne familie <3

Nå ligger Ask og sover i vogna si, eller prøver i allefall... Været er skiftende, og denne dama skal ta til med noe. -Ett eller annet!

Hvordan har helga di vært?

0 om dette...:

Populære innlegg