About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 22. mars 2010

What a wonderful day!

Det har vært en strååålende dag i dag!!!
Våknet til morgenkaffi i solskinn og besøk av Sølvi og Konstanse. Var kjempekoslig å få tatt igjen noe prat. Praten gikk mest i unger og stell, men det er vel slik vi er, vi mødre.
Jeg fikk også sydd ferdig vognposen, som jeg starta med like før lillebror ble født. Den ble faktisk litt bedre enn jeg hadde ventet, og det blir man alltids gla for.


Den er todelt, med frem- og bakstykke, som kan taes fra hverandre og brukes som en tynn madrass, eller lignende. Snøring i øvre bakdel og stor fremdel for å beskyte mot evt kulde.
Joda, fornøyd jeg...
Lillebror i den nye posen sin!
Lillebror og jeg var på trilletur i dag også. Det ble en runde på 45 effektive minutter. Deilig å bevege seg ute igjen! Og jeg fant til og med snøklokker!

Nå kommer endelig våren! Årstiden som jeg har ventet på!
Tom hadde laga middag til jeg kom hjem, deilig lasagne med salat og brød. Flinke mannen min!

Man kan virkelig ikke klage, når man har det så fint!

I morgen spørs det om det ikke bærer en tur opp til Tinamor. Skal bli koslig å treffe henne igjen. Begynner å bli en stund siden.

Hvordan har din dag vært?

3 om dette...:

Tina sa...

så fin posen ble!! skikkelig proff du;) *kun ønske æ va like flink* gledes til i morra:D

liba3011 sa...

Du er flink caroline :)

LynnMari sa...

For en utroli fin pose du har laga - du e råflink!!! Har du mønster eller?

Populære innlegg