About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 19. mars 2010

Sært, søtt og vanlig

Våknet i dag til en snø- og regnfri dag. Himmelen vel grå, men akk for et vær! Ask er derimot mindre fornøyd i dag, så dagen starter med Windir på øret. En sjanger han tydeligvis elsker, for gutten slapper alltid av til metal. Vi har, som det kan se ut nå, fått en skikkelig rockegutt! Og det skal jeg love deg at både mamma og pappa liker. Kan godt se for meg at han tar etter Tuva når han blir litt større, og begynner med headbanging. Hehe.. Tuva starta tidlig med det, men jeg må legge til; at jeg er ikke noen større fan av headbanging, så det er ikke meg hun har lært det av!

Jeg har alltid ønska meg en unik familie, litt utenom det vanlige. A4 har aldri vært min greie, som folk flest vet. Nå er vi jo mer vanlig enn jeg innerst inne skulle ønske, men det har dessverre bare blitt sånn. Hadde det vært opp til meg, skulle vi alle gått kledd i sære goth antrekk og levd i sort lykkerus i vårt hjemsøkte hus.
Det er dessverre sånn her i dette landet, fortsatt, at man ikke kan leve som man alltid ønsker, uten å bli sett ned på. Vil ikke direkte si at jeg har forandret meg så radikalt for samfunnets skyld, men de som har kjent meg i mange år vet at jeg er sort  i sjelen, og at garderoben har gått fra komlett sort utvalg, til alle regnbuens farger. Farger gjør meg forsåvidt glad, så skal ikke klage, og noen antrekk kan gi meg like mye selvstyrke som det sorte, vakre klær gjør. Men særhet er jeg definitivt glad i! Og jeg ELSKER å skille meg ut fra mengden! Det legger jeg også stor vekt på når jeg oppdrar mine barn. Man skal ikke være redd for å være annerledes. For meg viser det større svakhet å føle at man må være som alle andre. Det er da man mister sin identitet!

Jeg elsker min sære lille familie, og håper på at Ask blir like sær som resten av oss!
Dette er kjærleik, og limet som holder oss sammen!

Noen som byr i mot?

0 om dette...:

Populære innlegg