About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 4. mars 2010

Kreativ økeperiode

Lysten på kreative skapelser øker med lysets fremkomst...
Man skulle tro at våren nærmer seg, men snøen laver stadig ned på nytt. I dag derimot er det blå himmel og strålende sol! Jeg har fått iveren i meg igjen, og lurer veldig på å begynne å sy igjen. Sånn på ordentlig ja.
For noen år siden gikk det knapt en dag uten at symaskina og tekstiler lå fremme. De var omtrent fast innventar i stua. Nå har skyggen min kommet seg på plass i kroppen igjen, og med det også min kreativitet. Jeg tenker på å sy myyyye fremover! Gleder meg over at jeg har fått tilbake iveren min! Mange nye idèer har dukket opp i mitt ellers så tomme hode. Kanskje jeg til og med skal gå for salg?! Hm... Tenke, tenke... Babytepper, poser, bamser ect ect... Det hadde vært så gøy det!!!
Ja, nå er lysten virkelig på topp! Deilig tid fremover!

I dag skal jeg være litt sosial utenfor hjemmet. Jeg skal besøke kjære Kathrin. Lenge siden sist, så det skal bli skikkelig koselig! Gleder meg til litt kaffislaberas oss mødre imellom.

MEN FØRST skal lillebror bades, og mor ordnes, så drar vi på lillebrors første hjemmebesøk...

Nyt dagen folkens!

0 om dette...:

Populære innlegg