About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 28. mars 2010

Feels like Sunday

Stakkars Tuva mi våknet med øre- og halsverk i natt. Ikke noen koslig natt for lille gulljenta mi, men den shabby formen gir ikke noen stopper for et betraktelig godt humør likevel.
Litt triste lyder kommer det en gang i blant, men det må hun få lov til.
Vi var ute på en liten trilletur i går, og Tuva gikk uten lue, (FY! Uansvarlig av meg!!!) så det spørs om det var det som gjorde at hun ble syk stakkar. Men vi har da i allefall lært, både hun og jeg.Nå er vi her tre trøtte sjeler. Den ene trøttere enn den andre. Tuva ligger å pleier seg på sofaen, mens lillebror ligger i vogga. Skjønne er de i allefall, my two prescioussss ones!

Skal bruke dagen i dag til å ta det heeelt med ro. Deilig å kunne ta seg retten til det. Huset er noen lunde okei, så slipper stresse med noe husarbeid i dag.
Det spørs om jeg rett og slett må kose meg med litt oljemaling eller lage mønster til et av de "hemmelige" prosjektene mine..

Sykt barn til tross, så skal jeg nok klare å kose meg litt.

 Planer for søndagen du da?

1 om dette...:

Anonym sa...

All ære til deg som klarer 2 barn aleine.... Takle ikke 1 og i tillegg være gravid... Sukk... Kor får du energien fra??
Henriette

Populære innlegg