About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 14. mars 2010

Naturlige leker


Jeg har, som resten av verden, blitt betatt av naturlige leker, som det så fint kalles. Gammeldagse leker som trebiler, klosser, strikket leker ect. Ask fikk en liten rangle av min tante som jeg simpelten elsker, en heklet rangle, med form som en and. Skikkelig søt, liten og nett! Anbefaler den til de som måtte like sånt som meg. De kan kjøpes som andre dyr også.. Gris er jo et av mine favoritt dyr (siden jeg er grisens tegn, kanskje?), kanskje jeg skulle anskaffet meg den?! 
Er det mulig å unngå å forelske seg i disse skjønne ranglene? Nusselige! Ask sin er kjøpt i Ålesund hos "Farmor Ingvarda". En butikk som etter omtale skal være en meget flott. Selv har jeg dessverre ikke fått vært å sett, men det må man vel få til en dag, men om de har så mye flott, så kan det vel muligens være lurt å vente til man har penger på konto...
De kommer forøvrig fra bedriften "Global Affairs". Link til siden finner du HER. Her kan du finne mye fint. I allefall å se på. Det går, etter det jeg har merket meg, ikke an å handle fra denne siden, men det er jo mulig at "Farmor" kan oppdrive noen av dine ønsker?!

"Sprell" er også en nettside med mange flotte naturlige leker. Anbefaler folk å titte innom den siden også!
Link finner du HER

Til sist må jeg vel også legge med bilde av den flotte blomsterbuketten vi fikk fra de på jobb. En deilig vårbukett, med nydelige blomster, og med en søt sommerfugl som pynt.
Gleder meg til blomstrene i hagen vokser frem så man kan pynte hjemmet med friske blomster. Ah... DEILIG!

Noen som kan anbefale andre sider som fører lignende leker?

1 om dette...:

Monica sa...

storebjorn.net

Populære innlegg