About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 9. mars 2010

Vår, vår kom igjen!!!

I dag regner det som bare fy! Høljer ned faktisk! Og jeg liker det!
Ikke bare elsker jeg pøseregn, men nå regner siste rest av vinter bort -forhåpentligvis! For det er flaut å si det... Vi har ikke vært ute å trilla siden lillebror kom til verden, men nå satser jeg på deilig vårvær fremover, og da skal vi trille mye! Nå er det skummelt mye is alle steder, og så lenge veiene er "utrygge" venter jeg med trilleturen. Gleder meg til å tråkke ned til sentrum, kanskje ned på kaia å se på de stille bølgene.
Dette året kommer til å bli supert! Føler det på meg!

Har begynt å tenke litt på sommerferien også. Planen er vel å ta seg noen småturer, men Tuva har fortsatt et sterkt ønske om å besøke Kristiansand dyrepark. Siden ferien ikke gikk helt som planlagt i fjor, så har jeg forhåpninger om kanskje å dra dit i år. Men som vi også fant ut i fjor... Det hadde vært greit å dra sammen med noen. NOEN SOM MELDER SEG FRIVILLIG?! Det hadde vært kos både for foreldre og barn å få med seg en annen familie, og jeg har lyst å bestille i god tid om det blir...

Tanken om at vi har blitt en ganske fin familie, begynner å synke inn... Jeg er tobarnsmor til to fantastiske barn, og det føles hærlig! Kan det bli mer komplett? Ja, jo... Det kunne det vært.. En større bil kanskje? :p Vi kommer ikke så langt med den bilen vi har, dessverre.. Men det blir! Det blir! Og da blir det kanskje ferie på oss også..

Noen andre som planlegger ferie?

2 om dette...:

Tina sa...

åå, det hadde jo vært koselig med dyreparken da ;) vi skal ikke på noen storferie i sommer, så vi har ikke planlagt noen ting enda. kalle har pappapermisjon, og jeg må vel tilbake i jobb.. så søt bloggen din har blitt da;)

monica sa...

Så fin bloggen din va blitt:) Enig me deg, d e skummelt me dissa glatte veiane:( Bilveiane he i Volda og Ørsta e bare for snø og is, men fortsatt lgge d en GOD DEL is på gangveien. Hjelpe lite at d e pittelitt snd på, for isen e jo i smeltingsprosess og e våt og glatt.. Ekkelt å drive å stabbe rundt på. Ferie har vi ikkje tenkt så masse på enda, men kanskje blir d biltur til Bergen? Sverige? Telttur? :) gler meg iallfall til sommeren!

Populære innlegg