About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 25. mars 2010

Happenings for dagen...

I dag var Ask i barnehagen for første gang. Vi var bedt på påskefrokost, så lillebror og jeg ble med Tuva. Alle barna kasta seg over han, og syns han var sååå søt. De var skikkelig skjønne, alle sammen! Barn er virkelig hærlige!  Ei jente ga oss kos når vi skulle dra, etter å ha brukt lang tid med å prøve å stappe smukken i en sovende Ask. Man blir veldig sjarmert av disse små...


Utpå dagen tok lillebror og jeg en liten trilletur. Det var skikkelig deilig ute, og selv om dagen begynte grå, var det da sol og 13 grader da vi gikk. På turen min oppdaget jeg mange flotte steder. Fikk tatt noen bilder, og fikk mye inspirasjon!!! Kom over noen råflotte lekehus også. Ble skikkelig imponert!
En hund som driver å tråkker rundt her, hver dag... Vi traff han i dag også. Tror han bor like borti her. Aldri sett en eier.. Merkelig...
Mamma og Emma kom på besøk, like etter jeg hadde henta Tuva i barnehagen. Hun fikk ei kjempestilig jakke av mamma, praktisk også... Så er det vel mulig at det har hvisket en liten mus..  Det var koslig å få besøk av dem igjen. Tuva storkoste seg, når tante Emma var med på leken. Mamma og jeg fikk snakket mye om løst og fast.
Alltid like koslig å prate med mamman min!
Nå har mørket kommet, så jeg skal bare slenge meg på sofaen og kose meg resten av kvelden. I  morgen er det vaskedag, så da tar jeg vaskekosten fatt!

Bra tempratur der i dag da?

0 om dette...:

Populære innlegg