About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 10. mars 2010

Valgets kvaler...

Lillebror har blitt tre uker allerede, og navnet er fortsatt ikke klart for oss. Vi har sterkt ønske om et dobbeltnavn, men Ask er ikke det enkleste å kombinere med andre navn. Pappa har foreslått Ask Julius, mamma foreslår Ask Emilian. Men vet ikke om noen av oss faktisk er fornøyd med noen av navnene. Det skal ikke være lett dette her!

Vi har også problem med å finne oss ny bil. Vi klarer heller ikke her å bestemme oss for hva vi vil ha. Det vi imidlertid vet er at vi ønsker stasjonsvogn, firhjulstrekk og manuell girspake. Ellers er vi lite kresen... Mor har et krav da... hun har IKKE lyst på hvit bil!
Vi har jo begge et innerste ønske om å beholde den bilen vi allerede har, men av praktiske grunner må man jo så klart ha en større bil for utflukter og sånne ting. Audien er ikke akkurat en feriebil for familien, men den er høyt elsket, både av far og mor. Man får se hva man klarer...

Idèer taes mot med takk! ;)

Ellers har dagen gått fort. Lillebror og jeg lå lenge i dag, deilig å kunne dra seg litt av og til. Pappa Tom kjørte Tuva på barnehagen, og jeg sto opp til kaffi på kanna. Mmmm...
Må si meg fornøyd med dagene for tiden. Været begynner virkelig å ligne på vår, og det kan vel ingen forakte!
I morga får jeg vel muligens dobbelt opp med besøk. Det blir kos å se igjen skjønne ansikter som man ikke har sett på måneder! Gleder meg STORT!


Have a HAPPY day!

4 om dette...:

Monica sa...

Personlig syns eg faktisk at Ask passa fint som enkeltnavn og, e jo så fint navn:) skal dokke ha ett eller to etternavn? og vil begge navna bli brukt viss han får dobbeltnavn? Til slutt e d jo berre dokke som kan bestemme d:) Vi har ikkje bestemt oss heilt enda heller, har liksom 3 navn vi står mellom, men no berre venta vi til han kjem ut. Vi skal ikkje ha dobbeltnavn, men begge sitt etternavn.
Bil ja.. vi har jakta ei go stund no, har vore innom både mazda, opel, ford og vw. Men valget har falt på en Ford focus c-max trur eg, fant en på finn.no hos en merkeforhandler, og den kjem veldig bra ut i testa og folk har veldig lite negativt å sei om den. Men, d e ikkje 4hjulstrekk sånn som dokke gjerne vil ha. Men skal sei meg heilt enig i at bilen IKKJE skal vere kvit!!!:) Lykke til med leitinga, sikker på dokke finne noke dokke blir fornøgd me, men husk å ver litt kresen;)

Caroline sa...

Han kommer nok til å få pappas etternavn. Liker ikke mitt noe særlig, alt for mange som heter det. Derfor syns jeg også at han bør ha ett navn til. Tuva har jo tross alt fire navn... ;p

Elin sa...

Ask Emil
Ask Leander

Fant dette på et forum:
Ask Niri

"Niri er et gammelt norrønt navn som betyr noe sånt som sterk og modig."
"Vanleg i seinmellomalderen, og lite brukt i moderne tid, særleg etter 1945."

Anonym sa...

Ask Maksimilian / Maximilian
http://www.thinkbabynames.com/meaning/1/Maximilian

Populære innlegg