About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 19. april 2010

Tiden

Jeg føler hele tiden at tiden går fra meg.
Årene renner fort avgårde, og før man vet ordet av det så har enda ett år gått, ting forandrer seg og noe ender opp med å bli ikke-eksisterende.

Jeg har kommet opp med en teori, og selv om det sies at tiden går fort i godt selskap, så tror jeg det er viktig å nyte hvert øyeblikk man har blitt gitt.
For er det ikke de stressede hverdagene som får tiden til å gå?

Hva er det man egentlig husker om man tenker tilbake?! Jo, man har jo opprettet en god del på denne tiden likevel. Noen ganger kan man faktisk sitte igjen med den rare tanken at man faktisk rakk alt det der på den "korte" tiden.

Å tenke tilbake gir deg tiden tilbake. Kanskje du da innser at tiden ikke gikk så fort likevel?!
1 om dette...:

Monica sa...

SV: Ja han e nydeli, blir so gla av å sjå på han:) Og dokka sin gut e no kjempeskjønn han og! Jammen noken flotte onga vi har avla fram gitt;)
Enig me deg i at tida går fort, iallfall når enn ser tilbake.. litt trist å tenke på, kunne ofte ønske døgnet hadde meir enn 24t. Men dog, tristare hadde d vore viss tida ikkje gikk! Så ja, enn må berre nyte nuet og gjere d enn ønske med tida, gjere d enn ønske å sjå tilbake på:)

Populære innlegg