About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 15. april 2010

Sofa

I dag har vi vært å fått klaga på sofaen som vi kjøpte for ett års tid siden. Den hadde fått noen slitasjeskader som ikke skulle ha dukket opp så tidlig. Vi brukte den jo lite i begynnelsen også, så har ikke sett det før nå. Vel, anyway... På Bohus fant vi en annen skjønnhet som vi nok skal bytte til, men denne var jo noe dyrere, så noen ekstra lapper må punges ut.

Got to love it!
Har endelig fått anskaffa oss noen hyller til å ha på den tomme veggen vår også, men den ene var jo selvfølgelig skjeiv, så Tom dro for å bytte den.
På vår lille ferd rundt om, så fant vi også noen bilder som vi forelska oss litt i... Tenker litt for meg selv, at jeg muligens kan fremkalle noen av mine bilder. Det kan jo bli like bra det.
Her er et par som vi likte veldig godt!

Det er så ufattelig deilig å se huset ta form, og begynner å "se ut som oss". Det går sakte, men sikkert, og vi begynner i samme tempo å bli fornøyd.

Nå blir det kos resten av kvelden, før det blir vaskedag i morga!


1 om dette...:

Monica sa...

dokke e so heldige som har hus! har so lyst å begynne å bygge rede til lillefamilien vår og, men d blir nok ei stund til enda. Jobb og økonomi må bli stabilt og økande først:P likte sofaen godt, både form og farger!

Populære innlegg