About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 28. april 2010

Nøkler

Tom og jeg satt å prata om nøkler her forleden dag. Om hvorfor mange har et utall med nøkler på nøkkelknippet sitt? Personlig har jeg fire nøkler og en del dillerier -mest for at knippet skal være stort så jeg finner de fort, om de ligger i veska f.eks.  Enkelte har nøkler nok til å fylle en fengselsknippe. Hva er egentlig alle nøklene til da?? En til huset,bilen,  båten, campingen, jobben ect ect??? Finnes det folk der ute som samler på alle nøklene de noen gang har hatt -nettopp for å feste de i sitt nåværende knippe? Dette er noe jeg virkelig lurer på...
Ja, jeg er rar som tenker på sånt noe, men kan ikke for å lure...

Hvor mange nøkler har du i knippet ditt?2 om dette...:

Anne sa...

Du er søt som tenker på sånt!

Magnus kommenterer alltid at jeg har himmla mange nøkler..

Jeg har 8.. :)
en til mamma og pappas hus
en til stasjonsvognen
en til cabben
en til arbeidsbilen
en til hoveddøren vår
en til vaskeromsdøren vår
en til boddøren vår
og en til nøkkelopphenget vårt..

Alle er jo i bruk titt og ofte så! ;)

Monica sa...

Eg har 1 til bilen, 1 til huset, 1 til sykkellåsen og that's it. Alle goe ting e tre;) + at eg, som du, har litt dilleri på slik at dei e lettare å finne igjen bortkommen i den store veska.

SV: Ja den blåe dressen va kjempesøt, heilt sikkert skjønn i selebukse også:) Tenkte faktisk, og sa til Marie idag, at vi snart skal få til en Moa-tur og da også rulle ut i vågen en tur i samme slengen. Men dinne helga blir d tur til Stryn, så d får vente litt til. Men skal varskue når tidspunktet e bestemt. Gler meg til å sjå deg og dine rockeengla også:)

Populære innlegg