About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 5. april 2010

Påskeuka

     I dag er siste dag av påsken kommet, og været er som det har vært nesten hele uka -SOL! Dette liker vi!

Uken har gått ganske fort. Etter en passelig kjedelig helg tok Tuva og jeg turen til Fiksdalen på tirsdagen. Det ble en hompete tur over de ødelagte veiene, men kom oss til slutt frem. Onsdagen gikk med til sosialt samvære. Fikk tre fluer i en smekk, kan man vel si. For på besøk hos Sølvi, var både Linnka og Nina med unger. Passelig stas for Tuva å treffe igjen alle kjente, og de lekte seg godt, alle de søte små. Tuva fikk til og med prøve seg på noen runder wii, selv om det ikke gikk så godt for henne, så tror jeg nok det var litt gøy likevel. Ikke lett, når man aldri har prøvd det rare wii systemet!

På torsdagen var Camilla og Tuva på trilletur med lillebror, og Tuva fikk skudd litt på vogna hun også.

På fredag kom Tom hjem, en dag før tiden. Godt å få hjem mannen, og ikke minst slippe å sitte ensom i påsken. For det var ganske ensomt å komme hjem fra Fiksdalen, med kun meg selv som selskap, på torsdagskvelden.
Vi har også gått inn i april måned, allerede. Tiden går utrolig fort. Føles ikke ut som fjorårets jul er så langt borte, men det begynner faktisk å bli en stund siden det nye året begynte. Våren er på fremspring også, og det nyter denne jenta godt av!
I går tok vi oss en tur til Strandafjellet, i trekket, sammen med Ronny, Marie og Natalie. Det ble en skikkelig koslig familieutflukt, og vi kosa oss kjempemye! Tuva fikk prøvd seg i barnetrekket, og pappa Tom fikk prøvd seg i storbakken, mens Ask og jeg passet på tingene våre. Været kunne ikke vært bedre, og det fristet absolutt til gjentakelse. Pysete som jeg er fikk jeg ikke prøvd meg, men har lovd meg selv at til neste år skal jeg få kjørt meg. Må bare øve litt først, for det er flaut å si det, men i en alder av 26 år, har denne jenta ALDRI hatt noe annet enn langrennski på bena, og det skal jeg love deg, er mange år siden! Så neste år blir det snowboard i barnebakken, hehe...
Tror ikke denne jenta har tenkt å prøve seg på storbakken. Etter en rundtur sammen med ungene fristet det lite å noen gang være der på toppen. Usj... Høydeskrekk, ja?! Men definitivt utrolig vakker utsikt!
Klokka halv fem stengte heisene, og det var ei sliten jente som satt i baksetet, da vi vendte snuten hjemover.

Hvordan har påska di vært?

0 om dette...:

Populære innlegg