About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 12. april 2010

Sløve dager i Long Bay Ziti

De siste dagene har det vært lite blogging. Rett og slett fordi det ikke har vært så mye å blogge om. Vi har vært syke alle mann, en etter en, og det var først i går at undertegnede følte seg noen lunde normal igjen. Været har vært supert siste dagene, foruten litt regn i sted, og det har dessverre vært slappt med trilleturer også.

I går var vi invitert i etterselskap til Nathaniel, som ble 1 år, så jeg pakka baggen og tok med meg kidsa ut til Vegsundet. Foruten av oss, var der et lite knippe av Kathrin og Andreas venner. Var kjempekoselig å være litt sosial for en gangs skyld. Og Kathrin hadde laga den VANVITTIG gode gulerotkaka! (Gulerotkake er noe av det beste jeg vet.) Med oss i gave fikk Nathaniel ei søt bamseflaske full av boblende godlukt til å putte i badevannet, samt et tegnebrett, som forøvrig ble fort populær hos pappa Andreas. Etter ett par timer, måtte vi ta farvel og vende snuten hjemover.
(bilde:Kathrin)

Ellers så var vi på kontroll med Ask på torsdag, han hadde blitt 55cm lang og lagt på seg en kilo. Det er vel ikke værst, får jeg håpe. Gutten er i allefall glad i mat!
Han er mer og mer våken for hver dag som går,  og elsker å ligge på

gulvet å kikke på alt slags rariteter, lage rare lyder og gi fra seg et sjeldent smil. Det er virkelig en perfekt liten gutt vi har. Sterk er han også, og øver hele tiden på å løfte og bevege seg, og vi ler godt, når vi ser han er for konsentrert til å kunne smile samtidig! Blir artig når han begynner å få tak i lekene sine, og han kan bruke leketeppet sitt. Nå begynner virkelig fremgangen, og læringen!

På fredag hadde vi storbesøk! Oldemor og oldefar fra Averøy var her, og så lillebror for første gang. Sammen med dem kom mamma, Elin og Camilla.
Ask var dessverre ikke i sitt beste humør, men mye bæring til tross, så tror jeg det var litt kos likevel.
I dag har dagen rett og slett vært veldig slapp, hos alle familiemedlemmene. Været begynte fint, og planen min var å få hengt ut mye klesvask, men det begynte selvfølgelig å regne, så godt vàr det at jeg ikke hadde rukket å henge ut noe. Men nå har det seg sånn at himmelen, for andre gang i dag, blånes, og sola dukker frem, så mulig jeg skal forsøke nå?1 om dette...:

Anne sa...

Han er nyyyydelig Caroline!!

Populære innlegg