About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 23. april 2010

Navnefest

Var innom en nettside i går, som solgte alt mulig slags pynterier for kreativt arbeid, og du må vite at det satte tankene på snurr! Plutselig vet jeg akkurat hva jeg vil ha til lillebrors navnefest!!!
Planen er å lage invitasjoner og bordkort selv, og fargene kommer til å bli noe utradisjonelle. Hvilke det blir, får dere se når jeg legger ut bilde av ferdig invitasjon. Vi er jo ikke akkurat en a4 familie, så hvorfor da ha en a4 fest?!
Kommer til å bli kjempebra dette her! Er skikkelig gira på å begynne å sette i gang!

Vel, ryddedagen som det skulle være i dag, gikk da bort, enn så lenge. Det er nemlig sånn med meg, at når jeg først har en ide, må den frem i lyset så fort som mulig. Derfor har vi vært en tur på moa, for litt inspo og shopping. Får forhåpentligvis prøvd meg på invitasjonen i dag. Gleder meg!

Vel, måtte bare skryte litt av min yrende kreativitet! Hehe...
Nå skal det hentes barn og rydde før kvelden kommer å tar meg.1 om dette...:

Monica sa...

Gler meg til å sjå ka du produsera:) du e jo kjempekreativ, og ikkje minst flink!
Ang. kommentaren på innlegget om ammete; har vel ikkje merka den store forskjellen enda, men eg gir den ei stund til å virke på. Drikk 3 koppa daglig, d som e anbefalt på pakken. Fennikelteen har ikkje vore behov for å prøve enda, så den står no der:P Men pumping ja, eg pumpa meg kver 3.time. E det pumping og flaske på deg og eller amma du i tillegg?

Populære innlegg