About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 27. april 2010

Daglige gleder

I går morrest ble vi vekt av svigermor som kom for å skifte til sommerdekk. Det ble noen timer med slarv og det gikk selvfølgelig unna noen dråper kaffi. Ask fikk masse kos og fikk virkelig vist sin gode side, med mange smil og forsøk på latter.

Smilet er ikke langt unna lillegull lenger. Han er så glad og fornøyd stort sett hele dagene! Nå er det ikke like vanskelig å fange opp smilet hans på bilde heller, til mors store glede.

Senere gikk vi oss en liten tur ned på kafeen, for å hilse på lille Olander og Nathalie, -og mammane selvfølgelig! Koselig med litt babytreff, både for mor og barn. Selv om guttaboys sov stort sett hele tiden.


Våren begynner å vise sin inntreden, og det blir stadig varmere i lufta. Nå er det tid for ordning av uteområder... Været har vært veldig merkelig i det siste, men Tom har rukket å gjøre mye hagearbeid likevel (flinke mannen min). Plenen kommer til å bli grønn og fin til sommeren, om den kommer i det hele tatt. Gleder meg til hagen blir bra. Vi har snakket litt om å ha et tre midt i hagen, og da ønsker fruen i huset et morellebær tre. Vi hadde et i hagen der jeg vokste opp, og hadde mye glede av det. Ikke bare gav det gode bær, men det gav også oss barna muligheten til å klatre litt. Selv om jeg har en liten mistanke om at det ikke var lov...
 Ellers skal det fjærnes de bedene vi har, vil heller ha mange flotte potter. Helst en i hver form og farge. Dog i brun/svart/grå typ.


Sånn utenom det, begynner innbydelsene til navnefesten å ta form. Tenkte å ta en idemyldring på bordkort i dag. De blir vel i samme stil går jeg ut i fra. Ideene er mange, og jeg har planer om å fullføre hver og en av de. Gleder meg stort!

Vel, får vel ta til med noe fornuftig...
Blogger vel innom senere med noen tanker jeg har gjort meg.
Until then... Good bye.0 om dette...:

Populære innlegg