About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 6. april 2010

Living Dead Dolls

Living Dead Dolls har kommet med nye dukker, som jeg har utrolig lyst på!!!

 Living Dead Dolls sin variant av Alice in Wonderland!!!
Digger disse dukkene! Litt skremmende for noen kanskje, men makaber og sær som jeg er, så passer de kjempebra til meg. Her hjemme hos oss, har de sin egen hedersplass, min lille dukkesamling.

Fra før har jeg Hazel & Hattie og Abigail & Mr.Graves, fra Exclusives edt.
Hele serie 15 -Bathory, Dead, Gipsy, Flamingo & Judas. Og selvfølgelig, my precious -Rain. <3
Samt noen smådukker, som ikke regnes som fullt like stort...

Foruten av seriene som blir laget, så har de blant annet exclusives utgaver, som mange er kjente skikkelser fra filmverden. For eksempel Mike Myers fra "Halloween", Leatherface fra "Motorsagmassakren" og et par skikkelser fra "House of 1000 corpse".
Har du ikke sett noen av de?! Vel, så synd da...

Om du ikke ønsker å eie en av disse grymme dukkene, så kan du i allefall ta en titt på hjemmesiden. Jeg lover at de er ganske facinerende, til tross for litt grusomme utseende på noen av de. Alle har hver sin dødsattest som forteller hvordan de møtte døden, og kommer i en eske formet som likkiste.
HER er i allefall linken som fører deg til Living Dead Dolls. Det er verdt å ta en kikk.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg