About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 29. januar 2010

Janei..

Jo, man skulle vel ha skrevet et innlegg for en stund siden, men det har liksom blitt lagt på glemmehylla.

Har vært på tannlegen denne uka, enda jeg forbannet meg over at jeg aldri skulle til tannlegen igjen, mens jeg er gravid. Alle luktene og smakene tar knekken på et gravid sinn, og tannlegesmaken sitter fortsatt igjen i munnen selv to dager etter besøket!

I dag har Tuva og jeg ryddedag. Det trengtes. Jeg blir jo egentlig aldri fornøyd, da jeg setter høyere og høyere krav til meg selv, men men..

I morga kommer mannen min hjem, og vi gleder oss stort til å ha han hjemme hos oss.. Endelig kan alle tingene, som jeg er for stor til å klare, bli gjort! Caroline er glaaaa!

Rommet til lillebror er ikke langt fra målstreken det heller.. Noen dører, som Tom skal få male, gjenstår, ellers er det bare for malingen å tørke å bli herdet før vi setter opp lister! Ah, det blir så fiiint!

Jeg må innrømme at det frister å begynne med stellebordet i dag, men jeg vet jeg burde la være.. Man får se hvordan formen er senere på dagen. Akkurat nå begynner kroppen å bli sliten etter rydding og maling. Ikke så mye igjen før jeg skal si meg fornøyd med dagens strabaser.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg