About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 14. januar 2010

ABSOLUTT lykkelig!

En ting kan sies sikkert, og det er at humøret på denne jenta går i bølgedaler like ofte som bølgene på havet gjør, men èn ting er sikkert. Jeg har ALDRI vært så lykkelig som det jeg er nå!

Jeg har opplevd mye rart i livet mitt, mange vil kanskje si at jeg har vært steder som andre ALDRI kommer til å besøke, men jeg har i allefall endt opp her -I mitt liv, sammen med min STORE kjærlighet, min VAKRE datter og vårt ELSKEDE nye familiemedlem, i magen.

Minnene jeg besitter fra min tidlige ungdom kan med trygghet blaes opp i; de gode stumme stundene i et mørkt lite soverom på Skodje. Ny musikk i ørene, satt på av en hengiven musikkelsker. Passbilder som ble byttet, minner og et vennskap som ble skapt av gjensidig oppofrelse og interesse. En godt bevart hemmelighet...


At det var denne gutten jeg skulle tenke på i mange år fremover, var ikke med i planene, men det var han jeg fikk til sist. Nye minner ble skapt og flere skal det bli. Aldri trodde jeg at jeg skulle være så heldig å få en mann som dette. Så hengiven, forståelsesfull og vakker...

Jeg elsker deg TOM!

SANGEN som alltid har minnet om deg....

0 om dette...:

Populære innlegg