About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 18. januar 2010

Alt vel med guttene...

Jojo, de siste dagene har vært spennende. På fredag fikk vi en ny pus i hus, en staut guttepus, som dilter etter jentepusen døgnet rundt (noe som er ganske fortvilendes for lille Lussi) Møtet mellom de har foruten dette gått helt fint. Nyskjerrige er de begge to, så de går da her å snuser rundt.

I går var også dagen jeg har ventet på med litt skrekk, helt uten grunn. For det var så langt jeg kom i svangerskapet med Tuva. Nå er jeg endelig kommet over kneika, og den neste bekymringen er om det skulle skje noe før mannen kommer hjem. Vel, dette går nok sikkert helt fint, trøster jeg meg selv med, det er jo sikkert under 10 dager til han er hjemme hos oss igjen. Det skal bli godt.

Begynte å male på lillegull sitt rom i helgen også. Planen var jo egentlig å vente på Tom, men jeg eier jo ikke ro i ræva, og tanken på at ingenting er i orden ennå biter litt. Tror det kommer til å bli ganske så vellykket, selv om jeg nok må ha enda et strøk av den lyse fargen på veggene. Det blir forhåpentligvis gjort i morgen, samt sette sammen senga som etterhvert skal brukes. Da gjenstår bare lister og karmer der inne, og det skal muligens vente på mannen. ;p

Har stjelt dette rommet til lillebror,
men det skal sies at rommet her er veldig lite,
så det blir nok ikke plass til alle dyrene på veggene.

I dag var jeg hos jordmor. Alt står vel til med den lille karen. Hodet er festet, plassen er trang, så nå venter vi bare på pappa-Tom og at lillemann vil ut. :) Rart å tenke på at jeg om noen uker sikkert sitter her med en elskede mann, prins og prinsesse. Gleder meg!

Ukene fremover nå skal gå med til å stelle i stand, og jeg har en liten følelse på at Tuva kommer til å være flink å hjelpe meg. Senga har hun allerede tinget på seg å få være med på å sette opp..
Er jeg ikke heldig!?

0 om dette...:

Populære innlegg