About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 12. januar 2010

Et liv i usikkerhet


To barn, har hverandre å støtte seg til. Begge er de avkom fra rusmisbrukere.Sammen har de havnet, -hennes far og - hennes mor. Man tenker tilbake på den tiden hvor man synes synd i desse barna, for å ha det så vanskelig. For ikke å få den oppmerksomheten et barn trenger her i livet.

Hun ville være hos oss... Usikkerheten hjemme ble for stor. Og vi syntes begge synd i henne.

Det er merkelig at man plutselig selv sitter i samme situasjon. At du som person er akkurat som det du den gang foraktet.


Det er ikke riktig å dømme barnet for ikke å ville være sammen med mor eller far. Det er du som forelder som har satt barnet i denne situasjonen. Det er nok enkelt for barnet å velge deg bort, likeså du har gjort hele dets liv. Hva skylder hun deg, du som har såret og vist sider et barn aldri burde se? Hvem er den voksne? Hvem tar ansvar?


Hvem skal jeg støtte meg til,

jeg som ikke har noen å dele mine sorger med?

Alt jeg har sett, alt jeg har grått, jeg ble alt for fort voksen...

Det kan være vanskelig å forstå noe du ikke vet.

Gjemt bak mitt smil, er alt du aldri kan forstå.


*Dedikert til alle barn som har det vanskelig der ute!*

Link


0 om dette...:

Populære innlegg