About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 3. januar 2010

Den glade julen og det nye året

Godt nytt år kjente og ukjente!

Julen har vært proppfull av aktiviteter, og har nok gått en smule for fort etter min mening...
Fikk hjem min kjære den 20.desember. Det var ei tjukk og spent dame som sto å venta på flyplassen. Mannen som ikke hadde vært hjemme på 13, ja du leste riktig, uker, var endelig hjemme i min favn!
Dagen etter var vi på ultralyd, å så på vår kjære lillegutt, som tar større og større plass for hver dag. Det var koslig å ha med Tom, så vi kunne studere underet sammen. Denne dagen fikk vi også gjort fra oss de siste julegavene. Det var hektiske dager for moafolk tenker jeg, for parkeringene var fulle før klokka var blitt halv elleve!

Den 22.desember var det duket for reunion for vi som gikk ut av Skodje Ungdomsskole `99. Det var trivelig å se igjen alle de kjente ansiktene, og ikke minst høre hvordan det går med alle. De fleste var seg selv lik og mange hadde kommet seg bort fra Skodje. Det ble ikke så veldig seint på meg, forståelig nok, siden det, for de fleste, nok ble en fuktig kveld.


Lillejulaften gikk med til gavebytting rundt om, så dagen gikk stort sett i kjøring, med et lite besøk hos pappa, der vi fikk pynta tre og det hele.


Julaften ble en storartet kveld, og jeg hadde alle mine kjære rundt meg. Svigermor og søster, mamma, stefar og lillesøster, var kommet for å feire sammen med oss her. Tom stakkar var nervøs for julemiddagen, men han klarte atter en gang å få til en nyyydelig julemiddag, som mettet både store og små mager.
Etter middag var det klart for pakkeåpning, og vi hadde noen små ildsjeler som så gjerne ville pakke opp alle pakkene på en gang. Mye fint ble plukket ut av gavepapiret dette året, det ble blant annet bestikk til Tom og meg, og etterlengtede ski til Tuva.
Jeg storkoste meg! Selv om jeg egentlig følte kvelden gikk alt for fort...


Romjula gikk med til besøk hos familien, samt litt slappe dager.

På Andre juledag var vi invitert til dåp. Max Julian skulle få tildelt navnet sitt av presten, og Tom var en av fadderne. Det var et koslig lite etterselskap, med god mat og løs prat, hvor den lille sjarmisen fikk masse fint. En skikkelig glagutt stort sett hele dagen!


På Nyttårsaften tryllet Tom frem enda en god middag, og vi koste oss med tegnefilm til klokka ble 12. Dette var første gang Tuva var våken inn i det nye året, og må nok innrømme at det var en noe rørt mor som så på alle de vakre rakettene! Enda en kveld sammen med mine aller-aller kjæreste! <3


Jeg har hatt ei utrolig koslig juletid, selv om jeg til tider har følt at den varme julekosen med ryddig hus og tente lys har vært fraværende. Det er vel som mannen sier, at jeg er gravid og at det ikke er like lett å holde huset ryddig med en diger mage som til stadighet er i veien. Alt i alt må man vel se seg fornøyd!


Hvordan har deres juletid vært?!

1 om dette...:

LynnMari sa...

Kjempekoseli blogg du har:) Ser ut som du tok litt bilde på reunion, håpe du kan legge ut nokke på facebookgruppa så e kan få se. Hadde dessverre ikke muligheten til å vær der....Også lurte e på, kalla program du bruka for å lage bilda dine?

Populære innlegg