About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 16. desember 2009

To uker jul...


Ja, hva skal man si?! De siste ukene har gått fort. Jeg har vært fryktelig sosial, og kan fortelle at jeg har treft rundt ti forskjellige, og det er ikke værst for å være meg. På den andre siden, så betyr jo dette at ryddingen har stått på stedet hvil. Klart, jeg har jo fått gjort noen småting som å sy, male, bake så smått.. Jah... I det store og hele, alt annet enn å få det rent og ryddig. ;p
Tuva hadde Luciafeiring i barnehagen forige torsdag, og mamma, tante og jeg ble med for å se de skjønne små synge av full hals. De hadde bakt Lussekatter, pepperkaker og julemenn som vi fikk kose oss med, samt gløgg, saft og kaffi. Det var skikkelig kos, og været var ikke til å klage på heller. I helga var vi hjemme hos mamma, og laga blant annet risboller. Fikk også besøkt Linnka, noe som skjer alt for sjeldent.
Denne uka har vært hektisk, med noe hver dag. Lege, sykehus, jordmor, you name it. Dagene går så alt for fort! I går var jeg å traff fadderen til Tuva, som jobber på Hurtigruta. Fin stor båt! Luksus.. Det var kjempekos å få treffe henne, da jeg faktisk ikke har sett henne på ett år!!! I dag fikk jeg melding av ei anna venninne som jeg ikke har sett på en stund, og dro for å treffe henne på overfylte moa, for en kaffi. Som alltid like kos å få litt oppdatering, og en god latter.

Joda, det er kos å vente på julaften...

Apropos ryddingen, så har jeg dessverre fått beskjed av jordmor om å ta det rolig. Jeg MÅ likevel få gjort det jeg ønsker før mannen min kommer hjem. Koste hva det koste vil!? Øhm... Energien gir meg ikke tillatelse til å sitte på rompa å ikke gjøre noe. Selv om magen strammer seg og bekkenet svikter... Hva skal man gjøre?!
Enkelte hendelser får meg til å føle at det er MEGET stor sjanse for at lillebror ikke blir inni her så lenge som han burde, men man får vel bare ta det som det kommer. Ny ultralyd på mandag vil vel gi et lite hint om hva vi har i vente.

Dagene minker til kjæresten min kommer hjem! Om fire dager, på denne tiden, sitter han her hos meg. Det skal bli hærlig! Tuva gleder seg like mye, om ikke mer, enn meg. Hun har full kontroll på hvor mange dager som gjenstår!

Har forresten blitt forkjøla også.. Liker IKKE!

Her er noen bilder fra dagene som har vært...

0 om dette...:

Populære innlegg