About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 4. desember 2009

Herrens år 1999...

Jo, ukene går fort, og denne dama er ennå ikke ferdig med husarbeidet. Det vil si.. Begynner stadig på nye kreative aktiviteter, så er ennå en stund til jeg er klar. Satser på at jeg etter helga er klar for å pynte hovedetg. ;)

Det er ikke bare jula som nærmer seg, men også reunion for vi som gikk ut av ungdomsskolen i 1999.... Jeg er satt til å være i pyntekomiteen, og det er jo heilt greit. Kommer vel til å kose meg med oppgaven, men kom på at det hadde vært moro å brenne en cd med musikk fra det herrens år 1999. Problemet er bare det at... Jeg husker IKKE hva som ble spillt på den tiden, og jeg hørte sikkert ikke på den heller, så derfor kjære lesere, ber jeg om HJELP!

HVILKE LÅTER HUSKER DU FRA 1999?

3 om dette...:

Linn sa...

du veit.. siden e va russ i 99 så huska e jo en del musikk.. hehe.. boom boom boom boom.. i want u in my room.. vengaboys ett eller anna.. tro det eller ei.. men final countdown va en slager på byens uteplassa..vil ha dig i mørkret hos mig.. osv:P

Caroline sa...

Heh, bra ej har dej da Linn! ;D

tom sa...

Noe av det beste som kom ut i 99, var jo Still Life med Opeth, så må man for ALL DEL ikke glemme det fantastiske mesterverket Arntor! Å da skulle vel kvelden være reddet! :p

Populære innlegg