About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 29. november 2009

Første søndag i advent

Våknet i dag tidlig til hvitt landskap, noe som var en fryd for øyet. Caroline ble gladere enn på lenge, så har gått store deler av dagen i lykkerus! Vi ordnet advents tilstand hjemme hos mor, med pådekket frokostbord, og senere lagde vi julemenn/stjerner/griser ect ect.
Tuva og Emma var ute å lekte seg i snøen, og gjorde dem kjempeslitne. Tuva sluknet som et lys på vei hjem.

Vel hjemme var det min tur å ordne litt i hjemmet, men siden det har blitt så seint, så tar jeg bilder en annen dag og viser. Har dessverre ikke adventsstaken min klar for i år, da jeg tenkte å ordne den annerledes enn i fjor. Får se hvordan det går.

Ellers kommer dagene fremover til å gå med på å ordne siste finish på tingene jeg har syslet med. Skal legge ut bilder av de også. Har hatt en artig og inspirerende tid frem til nå. Deilig å ha tid til kreativitet!

Legger med bilder fra dagen...

Ha en fin førjulstid!

0 om dette...:

Populære innlegg