About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 22. november 2009

Long time, no blogg...

Nå er det lenge siden jeg har blogga, så det er vel kanskje på tide med en liten oppdatering? Har hatt travle dager i det siste.. Julevasken har stått på skjema, samt julegaver og alt det andre som følger med. Har også rukket å være sosial i det siste, meget deilig om jeg får innrømme det selv.

I dagene som har gått, har jeg kommet a jour med ryddingen, fått bort alle hobbysakene, som har tatt opp store deler av stua. Hatt fotosession med Tuva, til julekort. Bestillt stoff til loftsrommet, som jeg holder på å dille med. (Det kom forøvrig på fredag) Var i Fiksdalen på loppis forige helg, der jeg fikk kjøpt meg en masse lysestaker. Tuva og jeg har laga karameller og vi har laga kanelboller. Jeg har vært på juleshopping. Fredag alene, og i går sammen med Kathrin og ungene. Hadde besøk av Monica og Casper på fredag (hun kom med stellebordet til lillebror) og i dag hadde jeg besøk av Maja og Amanda Elise. Avslutta dagen på Skodje, på besøk hos onkel, som hadde besøk av farmor og farfar.
Har brukt tiden godt!!!

Neste uke blir fullt opp med møter og sosiale tilstelninger, før uka ender i Fiksdalen, med min kjære mor som fyller år.

Kommende onsdag skal lille gullet mitt skrives inn på skolen, merkelig at hun har blitt så stor, og det er mindre enn ett år til hun er skolejente.

Ellers vokser magen, og denne dama har blitt en smule i overkant stor, i følge henne selv. Dessverre er dette noe som følger med en graviditet, så får bare krysse fingrene på at det ikke blir så mye mer. Vekta skal i allefall ikke prøves noe mer før fødselen!

Dagene minker til jul, og Tuva ble endelig ferdig med alle julegavene sine. Jeg pirtler fortsatt med noen småting, men alt skal vel bli klart i god tid før jul.

Det er ikke bare jula som nærmer seg, men også hjemkomsten til min kjæreste, beste mann, kommer hjem. Gleder meg stort, selv om jeg også er en smule bekymra. (Mannen har jo ikke sett meg på tre mnd når han kommer hjem, tenk om han snyr i døra!)

Vel, her kommer noen bilder fra dagene som har vært...


Skal prøve å titte innom bloggen i løpet av uka, så kanskje det blir flere oppdateringer og bilder. Til da, får dere kose dere en masse, og ha en fin førjulstid!

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg