About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 5. januar 2010

Det nye året

Da var dagen endelig kommet hvor jeg føler at det nye året kan begynne. Jeg begynner endelig å føle hverdagsenergien komme tilbake, noe jeg simpelten er overlykkelig for! Har blitt så alt for mange slappe dager den siste tiden...
I jula ble det konsumert alt for store mengder julegodt og kaker, så nå er det bare å prøve å leve sunt frem til lillebror kommer. Jeg har planer om å lage en fantastisk grønnsakssuppe i løpet av denne uken, som forøvrig er vanndrivende også. ( Det er noe jeg mildt sagt trenger disse dager ) Frukt og vann skal erstatte brus og godterier. Og hvem kan si nei til ferske grønnsaker, som gulerøtter, cherrytomater og sukkererter, som snacks?! Mmmm.... Joda, dette blir ikke noe problem.
Nå er hverdagen her!

0 om dette...:

Populære innlegg