About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 13. februar 2010

Blogge litt?


Joda, tiden flyger fra meg... Så mye en skulle gjort på så lite tid, men man tar seg heller tid til å slappe av enn å stresse.

Min kjære kom hjem for noen uker siden, og det gjorde godt for både Tuva og meg. Hjelp kommer godt med når en sliter med en mage som er i veien bestandig.

Vi har også fått en ny pus i hus. En skikkelig rampegutt, som heter Sofus. Men god er han jo, en ordentlig kosepus, som finner seg i det meste.


Babyrommet er klart nå. Det ble meeeeget bra, om jeg får si det selv. Et lekent rom for et lite barn! Dette kan vi! Ellers har Tom gjort mye arbeid i trappa, så nå har vi snart teppe i trappa. Det blir deilig å få dempet kulden under beina når en skal opp om morgenen.Nå er det under tre uker til termin også, 19 dager, faktisk! Vi gleder oss stort til lillebror kommer, selv om jeg innerst inne må innrømme at fødselen frister lite. Men men, det er noe en må igjennom. Får trøste seg med at det blir lenge til neste gang, om det blir en neste gang. :p
Vi begynner å få det meste klart, men det er fortsatt noen småting som skal i hus, før lillegull kan komme.

Dagen i dag skal gå til å få ordnet litt i hjemmet. Skapdører skal males, gulv skal vaskes, og klær skal på plass. Det blir rett nice her, når vi er ferdig.

Peace out!

2 om dette...:

Siri sa...

Så utrolig koselig rom lillegutt har. Her har vi en 7 mnd gammel gutt som ikke har så særlig barnerom, eneste er lekene og sprinkelsenga, en takplafond som er i barnslig mønster og tre eventyrbilder av Kittelsen som vi har hatt på det rommet siden vi flyttet inn. Positive er jo at vi flytter slutten av året, og da skal gutten få et skikkelig barnerom. Så da er det lite vits i å ordne rommet... men det rommet til gutten min gav meg ideer. Er det wallpapers eller tapet der og hvor har du kjøpt det? Har lyst å lage jungelrom jeg også. Lykke til med fødsel!! ja, det er vondt, men fyyy for en fantastisk opplevelse. :) Har lyst på bebis igjen no snart pga den følelsen, og litt andre ting... men vente litt til...ett år eller to... :) Klems

Anne sa...

Nydelig rom Caroline! Flinke dåkke e! :)

Og no nærma det sej virkelig, snart har du han i armane! :D

Klem Anne

Populære innlegg