About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 25. juli 2010

Voksentid=Kjærestetid

Bare et nyttig tips, for dere par som har barn der ute!!!

Nå i disse sommerdager er det lett å glemme hverandre. For ferien handler ofte om barna. Det er oftest deres ønsker som skal oppfylles,og det er ingen hemmelighet at unger på ferie kan være ganske hektisk! Etter en varm, lang og masete dag går de i seng seinere enn vanlig, og dermed flyttes den naturlige voksentiden gjerne noen timer frem, ergo; man har mindre tid å nyte hverandre på!
Så, mitt råd til dere foreldre der ute, er å nyte en liten ferie sammen, uten barna. Det trenger ikke være noe mer enn at dere drar bort på hytta for helga, eller lengre reiser om det er ønskelig, men det er viktig at det kun er dere to.
Jeg synes i allefall at man burde ta seg minst en helg i året å nyte hverandres selskap på, og hvem vet... Kanskje det er alt som skal til for å løse flokene som har dannet seg i løpet av ferien?!

Det er ingenting som kan måle seg med et friskt og lettet sinn!

0 om dette...:

Populære innlegg