About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 31. juli 2010

Lille Mr.Rangsæter


Nå har lillemann rukket å bli fem og en halv måned. Han vokser, og har blitt stor gutt, som allerede viser tegn til "å klare selv". Han har lært seg å rulle, begge veier, no problemo for denne karen, han vet hva han vil...
For tiden går det mye krefter med på å ta ut og inn smukken,  og det går sjelden bra, men han fortsetter å prøve og viser sitt temperament først når smukken blir ute av syne. Han liker å stå, og skal helst stå hele tiden. Det hjelper ikke mye å forklare at han er litt liten enda. Smilet er aldri langt unna, selv med feber klarer han å presse frem et lurt smil. Når det gjelder mat har han smakt på litt av hvert, og selv om det ikke er så enkelt å få åpnet munnen, prøver vi likevel.


Vi måtte til å kjøpe lekegrind, siden gutten begynner å sku seg frem med bakbeina, før man vet ordet av det har han blitt mobil. I den trives han veldig godt... Der har han bamsene sine, som han liker å wrestle litt med, apekatten sin og andre leker.


Apekatten som han er så glad i...

 MyGate leke-/sikkerhetsgrind som vi har kjøpt.

 Denne er absolutt til å anbefale. Her har du tre funksjoner i en; Leke-, trappe- og sikkerhetsgrind! En super investering for de med aktive småbarn! HER kan du lese litt mer om den. MyGate er faktisk også en av de største/lengste på markedet med hele 389 cm gjerde.

Også var det praten... Hva skal man si om den?! Høye hyl, og sutring er det han for tiden øver seg på. Tror ikke han vet selv om han skal være glad eller lei, for lydene går litt om hverandre, men skjønn er han i allefall, og vi kan alle se at denne gutten kommer til å sjarmere mange pikehjerter. (Eller guttehjerter??! :p)

Det blir ufattelig spennende å se hvordan ting utvikler seg fremover...

0 om dette...:

Populære innlegg