About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 24. juli 2010

Sol og Sommerferie

Sola har endelig vist sitt nærvær her, etter mange tunge dager. Hadde det ikke vært for ferien til Hunderfossen/Liseberg, så tror jeg ikke vi hadde fått oppleve noen sommer i det hele tatt.

Vi var knallheldige med været hele veien, frem og tilbake.
Kjørte tidlig onsdagsmorgen, mot Hunderfossen. I tre tiden var vi klar for å vise ansiktene våres på fornøyelsesparken. Sola glimret med sitt nærvær, og ungene koste seg, med karuseller og gullgraving. Ask Emilian var av det mer sutrete slaget, det var varmt for han, stakkars, så vi prøvde så godt vi kunne å oppsøke skygge.


Etter noen timer gikk vi tilbake til hytta vi hadde leid for natten. En seksmannshytte på Hunderfossen Camping. Koslig hytte.
Ungene fikk leike seg på leikeplassen, mens vi voksne slappa av med godt prat på terassen, og alle var i seng i rimelig tid. Klokka ti dagen etter var det klart for avreise, med holdepunkt Lisebergsbyn Kärralund.

Der hadde vi leid et hotellrom for seks personer.
Der var ganske koslig, men dårlige utluftningsalternativer, og en smuuule mindre enn ventet, men det gikk. Ungene ble lagt i god tid, og vi voksne benyttet enda en terasse å kose seg på.

Fredag var det duket for shopping i Gøteborg og Liseberg. Vi parkerte bilene på hotellet, og benyttet oss av trikk hele dagen. Ganske nice, nyte sola mens vi vandret langst gatene og lette oss frem til det største kjøpesenteret der. Teite meg tok ikke med kamera, får skylde på ammetåka...
Vi fikk jo handla littegrann, men var ikke helt den supre tilstanden. Her skulle man vært UTEN unger, da kunne man tatt seg tid til å finne ut av dette store greia av et kjøpesenter.

 
Vi kom oss avgårde, og tilbake på hotellet klargjorde vi oss for Liseberg. Vel inne på fornøyelsesparken traff vi på Liseberfskaninen, og ungene ble som hypnotisert der de sto og koste med den stor kaninen! Vi fikk ungene med oss, og ungene fikk velge sitt å kjøre, mens vi voksne delte oss. Marie og Ronny dro for å kjøre litt karuseller, mens vi tok oss av barna.
Vi tok de med på en hel del karuseller, og jeg tror nok de storkoste seg! Etter litt tok vi oss en matbit å ventet på å få bytte, slik av Tom og jeg også fikk prøve. Vi kjørte et par Berg og dalbaner, og på slutten av kvelden tok Marie og jeg "Høydeskrekken" .Og jeg skal love deg! For en med høydeskrekk, wosh... Scary, men det var jommen gøy også da!!!


Ask sov hele tiden, og våknet utpå kvelden. Da fikk han sitte i bæresele å følge med på ting rundt ham. Søtingen!  Nå hadde det blitt en skikkelig deilig temperatur, svalt. Mmmm... Godt etter en hel dag i stekende sol. Vi prøvde noen av de bodene der man kan vinne ting. Tom vant seg en gorilla, og jeg vant en liten fisk. Jeg koste meg, og det tror jeg nok de andre gjorde også. Vi var seint fremme på hotellet igjen, og ungene gikk rett i seng. Vi satt oppe en liten stund, men vi var alle trøtte, så det ble ikke sene kvelden.

Når vi våknet dagen etter pakket vi, spiste, sa farvell til Lisebergsbyn og bevegde oss mot den berømte grensa. Der skulle vi handle det vi skulle ha å komme oss videre. Veiene våres skiltes her. Marie og Ronny skulle videre, og vi skulle hjemover.
Vi hadde leid oss ei lita hytte på Hunderfossen Camping igjen, for natta, men før vi parkerte bilen der stoppa vi og besøkte ei venninne i Hamar. Der så vi noe syyykt!!! En død due, som ble antastet av fire andre duer!!! Trodde ikke det var noe som skjedde i dyreverden?!?


Vel, anyway... Klokka ni parkerte vi bilen på den "alt for lille" hytta, som viste seg å overraske stort! Der var jo egentlig bra med plass for en tomannshytte, og ganske så koslig, om jeg får si det.
Sengene ble redd opp og ungene klargjort for senga. Tom og jeg satt utenfor på en benk og tok oss ei øl, mens vi nøt resten av kvelden i fred!

I det vi kryssa grensa inn til Møre og Romsdal Fylke, kom dråpene.... Regn... Vi var hjemme igjen...
Og siden det har været vært crappy, inntil nå....
Lurer på om sommeren kommer nå??!


0 om dette...:

Populære innlegg