About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 6. juli 2010

F - Ferie og Fest

Det er noen dager, og uker kan man vel si, siden jeg har skrevet noe her på bloggen.

Vel... St.hansaften ble tilbragt sammen med gode venner. Vi grilla og koste oss med barnslig lek og godt selskap. Jeg må nok innrømme at jeg var ganske tilbaketrukken til leken, men Ask og jeg hadde full kontroll på hvem som tok seieren.


Det ble dessverre ikke noe bål titting på oss, da vi skulle dra på ferie, grytidlig neste morgen.
Avgang klokken 07.20 til Bulandet.

Turen var langt frem, men naturen sjarmerte med sitt, så til tross for noen urolige unger gikk turen frem helt greit. Vel fremme på Bulandet hadde klokken rukket å bli fem. Vi innstallerte oss i rorbua og karene leita frem fiskeutstyr. Ikke bare var havet like ved huset vi bodde i, men ikke lenger vekk enn en kunne hoppet rett til sjøs fra stuevinduet. Hele stedet hadde en deilig atmosfære, hvor de fleste hilste og sa hei, i det man gikk forbi dem.
Fiske var egentlig stort sett det eneste å finne på der, så det ble tilbragt mange timer inne. Det dårlige været var jo heller ikke til mye hjelp, men vi fikk trilla noen turer og sett litt av det deilige landskapet. Tuva fikk til og med dyppet rompa nedi vannet, i en varme av 15+++.
På tirsdagen satt vi oss ned, og kom frem til at vi skulle dra hjemover, en dag før tiden. Været brilljerte ikke, som sagt, så vi bestemte oss for å dra på en styggeværsdag, heller enn en fineværsdag. (Torsdag, som opprinnelig var hjemreisedagen, var meldt til å ha strålende vær)


Turen hjemover gikk en del radigere enn ned, og jeg vil vel si at Ask sin første ferie var helt okey. Han kosa seg mesteparten av tiden, og vi oppdaget til vår forundring at vi har fått litt av en tv-slave. Men de benytter seg vel mens de kan...

I helgen som var, var det duket for navnefest for lilleprins Ask Emilian. Været viste sin gode side, og gav oss hele 30 grader +. Selskapet var ikke noe å klage på, og alt gikk som planlagt, selv om Ask måtte tilbringe mesteparten av dagen i bleie, og ikke i den fine nye dressen sin...
Gavene var mange og flotte, ikke èn lik presang på hele gavebordet. Han fikk blant annet en fotoalbum, et smykke, et armbånd, en spilledåse og rammer. En fullkommen dag, med andre ord.


Nå skal det trilles, og lillemann skal sove. Etter det blir det nok litt ordnings på kreative initiativer... ??! Om man kan si det...

Over og ut, Knut er en stut...

Har du begynt på ferien din?

0 om dette...:

Populære innlegg