About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 10. juli 2010

Designerbaby

Jeg har merket meg i det siste, at det ikke bare er mange som får barn, men at barna kanskje kommer til verden på grunn av at det er IN akkurat nå. Mener å ha lest det et sted også, at det er babyboom overalt. I kjendisverden og her hjemme. Det kan da ikke være tilfeldigheter?

Er det virkelig sånn at enkelte kan presse seg gjennom et svangerskap og en fødsel KUN fordi det er poppis?! Overalt ser jeg "Mammablogger" eller "Babyblogger". Vet ikke helt hva jeg synes om dette...
Jeg skriver jo mye om mine barn selv, men føler ikke jeg blottlegger deres private, slik som enkelte bloggere kan gjøre. Tenker de i det hele tatt på barnas fremtid? Fremmede folk blir kjent med de, som de skulle være kjentfolk?! IKKE BRA!

Det er vel mange som ikke tenker lenger enn at det hadde vært kult å ha et barn som man kan kle opp i moteklær og dikkedere som en dukke, uten tanker over det store ansvaret som følger med. Dessverre er det ikke alltid så enkelt. Det følger et meget stort ansvar og mye bekymring med et barn! Det kan jeg skrive under på! Dette er et levende vesen som kan skape mye arbeid, blod, slit og tårer, men også gi mye glede.

Når man ser hva man har bragt til denne verden er det absolutt verdt det, men jeg ser personlig ikke vitsen i å føde et barn, bare for moten sin del. Da burde man heller bite i det sure eple og hoppe over moten denne gangen...

2 om dette...:

Linn sa...

ojjojj... hehehehe:) tror du virkelig det?? hihi...håpe ikkje folk e so domme.. da får dei sjokk:p

Monica sa...

Eg e fan av dei sterke meiningane dine! Du e så god på å ta tak i ting og ordlegge deg, Caroline, og eg e heilt enig me deg i d du sei her. Om d virkelig e slik at folk får små uskuldige nydelige babya kun fordi d e poppis og for å bruke dei som "ei dukke" eller en mannekeng eller whatevver syke ting som ikkje høyrer heime i en barndom, da fortjena dei rett og slett ikkje å få barn.. iallfall ikkje før dei e blirr meir sammenskrudd og voksne i toppetasjen. *Kjenne eg blir heite!* Har du linkar til noke sånt, vil eg gjerne lese.

Populære innlegg