About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 30. juli 2010

Baaah...

Ah... Ryddedag i dag igjen... Søvnen henger fortsatt godt i øynene, men etter en kopp te, nå, så skal jeg hive meg rundt å begynne. Det ser ut som en slagmark her hjemme, spesiellt i dybden. Skulle nok godt over mange ting, å sett hva som kan kastes og gies bort. Klærne mine skulle absolutt hatt en overhaling. Skapet er fyllt av klær jeg aldri har brukt, eller ikke brukt på lenge, av varierende kjøpsdato. Har sikkert mye crap på badet også, men klærne tar kaka. For det er ikke bare mine klær som burde vært sortert. Ask er i str  skifte, så der skulle det nok vært sjekket, og det samme gjelder Tuva. Så har vi de klærne jeg faktisk har tatt bort, som ligger i en haug på gjesterommet. DER må det ryddes.
Og når vi alikevel snakker om tekstiler, så har jeg en kjole og en kanin som jeg må sy ferdig. Det verste med de to er at jeg bare drøyer og drøyer.
Nå er jeg virkelig lei av rotet mitt, og tenker jeg må jobbe effektivt, slik at jeg får smekket noen fluer...

Wish me luck!

Adios...

0 om dette...:

Populære innlegg