About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 26. juli 2010

Nyskjerrigper


Jeg fikk enda en av de artige tankene om å lage noe, oppe i hodet mitt! Jeg har lyst å male, eller farge klær, slik man gjorde i gamledager! På leting etter fargetips, kom jeg over denne siden... Her blir det forklart hvordan en kan lage maling, slik som de brukte på egyptertiden, og farging av klær. Her bare med forslaget "lav". Jeg kunne da tenkt meg annen farge jeg, så jeg lurer på om noen der ute har tips på hva man kan bruke å få de forskjellige fargene?? Blåbær mener jeg skal gå, men det er vel omtrent det eneste jeg vet!

Dette virker som en ganske lærerik klubb, og jeg lurer på... Skal man melde inn Tuva?? Sikkert mye artig man kan få ut av det.


Noen der ute som vet hva man kan bruke for å få forskjellige farger?!Forslag anyone?

0 om dette...:

Populære innlegg