About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 7. september 2009

Smil til verden!

Jeg er glad og lykkelig... Glad og lykkelig, sier jeg! Dagene smiler til meg for tiden, og tro meg, jeg smiler tilbake! Huset begynner sakte, men sikkert å komme i orden. Jobben er fornøyelig, og livet lyser! Man kan ikke klage når alt går rett vei?! Eneste jeg klager på er været.. Har fått meg en liten inspirasjon, og ønsker å gå til barnehagen, i blant. I dag pøste det jo så fryktelig ned, at jeg var bokstavelig klissvåt, bare fra butikken og ut i bilen. Huff.. Vel, jeg liker jo egentlig høstværet veldig godt, men ikke når det forstyrrer planer om å klippe gresset og gå seg en tur. Jeg var jo selvfølgelig så lur at jeg leverte fra meg regndressen til mamma. DET skulle jeg ikke gjort! Men men..

Begynner å glede meg til jul også... (shame on you Monica, for bringing it on!) Tenker på hvor kos det skal bli her. Det var jo riktig så koselig i fjor, og i år får vi vel besøk av familie også. Vet ikke helt hvem som kommer, og om vi har plass til alle, men det ordner seg vel! Gleden er i allefall STOR! Jeg elsker rødt, så julen er jo superflott, siden man kan fylle hele huset i rødt!!!
For ikke å snakke om alle pakkene som skal pakkes inn! Jeg eeeelsker å pakke inn gaver! Hadde det vært et yrke, kunne jeg godt ha levd av det! Hehe.. Det er fantastisk gøy å lage så pene gaver man bare kan. En unik innpakning til hver enkelt! Aah..

Det er mange gleder i vente. Førstkommende blir jo selvfølgelig når Tom kommer hjem, forhåpentligvis blir han en helg. Så kommer 5. oktober, da blir det klart for UL. Gleder meg kjempe masse til å få se det lille nurket som bor inni meg. Ikke minst få vite om det er en liten prins eller prinsesse! Det er jo sørgelig at Tom ikke har anledning til å bli med, men sånn er det jo bare. Vi får ta en ekstra UL når Tom har mulighet til å bli med!

Jojo, det var jo litt oppdatering. Det rekker vel for denne gang.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg