About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 24. september 2009

Høsten banker på

Høsten er på full fart fremover, og dagene er stort sett regnfulle og våte. Dette er min favortitt årstid. Det er nå man virkelig kan nyte å være inne, mellom fire vegger, og høre vinden suse i pipa, mens regnet slår på rutene. Deilig! Det er nå man virkelig føler seg heldig!

Livet kunne ikke vært bedre for tiden. Graviditeten begynner endelig å synke inn, og gleden vokser for hver dag! Om 10 dager skal jeg på ultralyd, og jeg gleder meg stort til å se det lille nurket som har tatt bolig inne i meg! Dessverre får ikke mannen blitt med, men tar med meg søster og svigersøster som støtte, og det skal vel gå bra. Planen er å ordne en ul når Tom kommer hjem, slik at vo får dele litt av opplevelsen sammen.

Tom kom hjem fra havet på tirsdag, til min store overraskelse, og vi fikk da syv verdifulle dager sammen. Deilig å få tilbragt tid sammen med min elskede! Han hadde kjøpt med seg 26 vakre dyprøde roser, siden han ikke var her på bursdagen min. Hærlige mannen min!!!
På mandag dro han, og blir borte til jul, noe som er veldig trist, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Har snart gått ei uke allerede, så tida skal vel gå fort. Skal nok klare å få det koselig til han kommer hjem. Det er jo ikke så lenge til... Og får jo dessuten snakket på msn.

Jeg har vært mindre flink med tannpussen, noe som har ført til... hull... Tannlege time er bestillt, men tiden er ikke god nok, så i morgen skal jeg prøve en annen tannlege, og håper å få time så snart som mulig. Skal bli godt, kan nesten ikke vente! Har jo hatt problemer med å sove av påfølgende hodepine. Usj... Kan vel trygt si at jeg gleder meg til å komme meg på tannlegen, hehe...

Jo, det var vel litt oppdatering...

0 om dette...:

Populære innlegg