About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 26. september 2009

Kosedag

I dag har vi hatt en koslig dag. Deilig å ha fri, å kunne sove lenge! Til og med Tuva sov lenge i dag, og det er alltid like hærlig. Vi spiste en koslig frokost, mens vi så på barne-TV...

I dag har vi så smått begynt å lage julegaver. Tuva var dypt konsentrert i malinga, mens mamma bakte eplekake, så vi kunne kose oss med etterpå. Vi skal fortsette arbeidet i morga, da kommer tante Emma og mormor og skal lage ting sammen med oss.

Etter vi hadde kost oss med kake, dro vi på moa for å handle noe manglende til vår kreasjon, så nå håper vi at vi har det vi trenger til morgendagen.

Tuva dro rett bort til nabojenta da vi kom tilbake, og siden har jeg ikke sett henne. Så da sitter jeg her, da.. Ensom på en lørdagskveld... Tenkte kanskje å benytte tiden med å male ferdig noen bilder i kveld, så det er mulig de kommer på blogg i morga.

Her er noen bilder fra dagen.

Ja, det var vel alt for i dag. Blogger nok sikkert innom i morgakveld igjen, så får dere oppdatering med bilder.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg