About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 9. september 2009

Enda en dag

Nå er frokosten fordøyd og det er like før avgang til jobb. Været er ikke noe særlig. Frister mer å sitte inne å fyre i ovnen, mens man hører regnet daske på rutene.

Caroline har fantasert igjen. Denne gangen om et atelier i et av husets øverste rom, der jeg kan ha alle sysakene mine og annet kunstnermateriell. Et sted hvor jeg kan samle opp ting, slik jeg hadde det før. Hadde jo en overflod av stoff og andre sysaker, men det ble dessverre forlatt der jeg flyttet fra. Så, har man noe annet valg enn å begynne på nytt? Der kunne jeg ha tegna og malt, og hatt det sånn jeg ville, uten å tenke på å MÅTTE rydde opp hver gang. Deilig!

Dagen har også kommet, da det endelig har gått opp for meg at jeg må ha ny arbeidsbukse. Det er ikke rare valget jeg har for tiden, siden klærne blir mindre og mindre til denne svære kroppen. Eller.. Så svær er jeg vel da ikke?!
Jojo, har tenkt å spør meg fri ett par dager fra jobb også, når Tom er hjemme. Hadde vært kos å fått de to dagene sammen med han, siden jeg ikke ser mer til han på en stund fremover, etter det. Håper det lar seg gjøre!!! Krysser fingre for det!
Men da var det vel på tide å pakke seg ut av dørene. Usj...
Håper på bedre vær fremover!

Peace out!

3 om dette...:

Trine sa...

Takk for besøket på bloggen;)
Kjempefin en du har her du ogs:D
Og grattis med den lille i magen;)

Trine sa...

Takk for besøket på bloggen;)
Kjempefin en du har her du også:D
Og grattis med den lille i magen;)

Trine sa...

Ooops...
Her får du visst masse kommentarer fra meg;)
Jaja, vakje meiningen å klare å sende to da:-P

Populære innlegg