About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 25. september 2009

På tide med Juleforberedelser!

Julen nærmer seg med stormskritt, og tiden er kommet hvor vi må tenke på å lage julegaver. Tuva og jeg tar oss tid hvert år til å ha juleverksted, hvor vi lager noe fint til hver enkelt familie medlem. Dette er en skikkelig koselig familieaktivitet som anbefales på det sterkeste!

I dag fikk jeg pakke fra Panduro, med alle tingene som skal bli julegaver. Gleder meg til vi skal begynne!!! Må kjøpe inn noen småting, så er vi klar for å begynne. Satser på at morgendagen blir super! Drar til moa en liten tur, for småtingene, og henting av kjæresten sine briller, og når vi kommer hjem tenkte jeg at vi skulle lage eplekake. Tuva fikk epler fra naboens tre, som må brukes før de blir gamle, og hvorfor ikke prøve seg på en kake?! Mmm...
Ellers skulle jeg vel prøvd å fått ferdig noen av maleriene mine også, det er jo strengt tatt ikke så mye igjen på de, så det skulle vel la seg gjøre.


Her er noen bilder fra fjor-årets hobbydager


Ellers så er det endelig helg, ja, det er godt å kunne slappe av og gjøre det man vil. Alikevel er savnet etter mannen stort. Kosen med stearinlys og vinden ute hadde vært komplett med mannen her sammen med meg. Alt jeg kan gjøre er å drømme meg bort i bilder og tenke at det ikke er lenge til vi sees. (realiteten er jo det at det èr lenge til jeg får se han! Hele 11 uker!!!!) Man må tenke positivt!!!

Skal prøve å få lagt ut bilde av magen i løpet av helga også.. Alt denne dama prøver å rekke på kort tid.. Ikke rart det går i surr! Heh...

Jaja, avslutter her. Tenker jeg skal sortere litt bilder, så kanskje jeg finner noe inspirasjon også!

Peace out!

1 om dette...:

Hun Og Han sa...

11 uker! Respekt til deg! DET hadde jeg ikke klart nå, som magen vokser og jeg trenger litt støtte til det ene og det andre!
Flink du er Caroline! Blir jo fantastisk når han kommer hjem til dere da!!

Klem Anne

Populære innlegg